Over Ons


Over ons

Verre Werelden is gespecialiseerd in luxe producten. De kernwaarden waarop ons bedrijf gebouwd zijn, zijn vertrouwen, maatschappelijke verantwoordelijkheid en continue verbetering. 

Voor ons zijn de wensen van elke klant belangrijk, en dat is de reden dat we ernaar streven om enkel kwaliteitsproducten te leveren en de beste klantenservice te bieden. Dit komt tot uiting in zowel ons zorgvuldige inkoopproces als onze strenge kwaliteitscontroles.

De wens om onze klanten een uitstekende service te kunnen bieden komt van de top van ons leiderschap, en stroomt zo door naar ons midden-management, onze medewerkers, onze klantgerichte klantenservice en zelfs onze onafhankelijke partners. We zijn van mening dat als wij ons best niet doen om jou van dienst te zijn, ons bedrijf geen waarde heeft.

Oftewel, jij komt eerst. Altijd.

“Ik geniet ervan om in ons team te werken. Het is altijd leuk en gezellig!”

Ons team is heel belangrijk voor ons. Daarom maken we er een prioriteit van om een inspirerende, stimulerende en ondersteunende werkomgeving te bieden. Open communicatie en transparantie in al onze processen is een prioriteit. Bovendien besteden we aandacht aan het vieren en belonen van de prestaties van elk individueel teamlid.

En het werkt goed! Bij Verre Werelden is er altijd iemand waarbij je terecht kan.

Als je verdere vragen hebt, kun je via info@verrewerelden.nl contact met ons opnemen.

Wij betalen daarnaast voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending.

Kijk gerust rond op de webshop en wij hopen je snel in onze Verre Werelden familie te mogen verwelkomen🌌

E-mail: info@verrewerelden.nl

KvK-nummer: 78276551
BTW-nummer: NL861328097B01