Bestelling en Levering


Bestelling en levering

Wat begon met fantaseren over het universum als klein kind kijkend naar de sterrenhemel, groeide uit tot de eerste online space experience store in Nederland!

We zijn inmiddels een aantal jaar verder en Verre Werelden heeft ervoor gezorgd dat wij onze passie met vele anderen kunnen delen. Wij bestaan uit een klein team en hebben talloze tevreden klanten geholpen om de magie van het universum van dichtbij te kunnen ervaren.

Wij hebben ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag- transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.  

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 7-15 werkdagen voor bestellingen in Nederland en 14-21 werkdagen voor bestellingen in België.

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelwaarde nodig. 

Volg je bestelling

Na het plaatsen van je bestelling kun je binnen een paar dagen eenvoudig je pakketje volgen.

klik hier om je bestelling te volgen >>

Vragen over je bestelling

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veel gestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.

Klik hier om naar de veel gestelde vragen pagina te gaan >>